Ecleziologie schimbatã in trãdarea lui Iisus Hristos

In jos

Ecleziologie schimbatã in trãdarea lui Iisus Hristos Empty Ecleziologie schimbatã in trãdarea lui Iisus Hristos

Mesaj  Aurel B. la data de Joi Dec 02, 2010 4:49 pm

Ecleziologie schimbatã in trãdarea lui Iisus Hristos

Trairea intregii Bisericii Ortodoxe sub aspect duhovnicesc, moral-crestin sau administrativ, trebuie sa graviteze in planul respectarii Sfintei Scripturi, a Sfintei Traditii si Sfintelor Sinoade ecumenice sau locale, sub calauzirea Sfântului Duh pe temeiul principiului sobornicitatii unde isi gaseste deplinatatea posibilitatii infaptuirii vointei Mantuitorului Iisus Hristos de mantuire a turmei castigata cu sange dumnezeiesc pe Sfanta Cruce a Golgotei.
Ecleziologia se marturiseste in cuvant, fapte, in traire, sau se asterne si pe albul de hartie spre a fi marturie si a face posibil tuturor celor doritori sa descopere adevarata identitate confesionala a unei Biserici, pentru a discerne calea cea buna, cea mantuitoare si de urmat catre Iisus Hristos.
Cuvantul din marturisirea ecleziologica este chiar marturisire de credinta, si trebuie sa aiba un corespondent in realitatea cotidiana trairii vietii bisericesti, iar buna masura a acesteia este asezarea vointei sfinte a lui Dumnezeu inaintea vointei Cezarului vremelnic, si nu invers cum se procedeaza astazi.
Aflam din Sfanta Scriptura, Istoria crestinismului, si din frumoasa invatatura a Sfantului Iustin Popovici, ca de la zidirea primului om si pana astazi, trei sunt marile caderi individuale ale fiintei umane :
-Pacatul neascultarii protoparintilor nostri Adam si Eva ;
-Vinderea Mantuitorului Iisus Hristos de catre Iuda Iscarioteanul ;
-Infailibilitatea papei ca dogma decretata a Bisericii Catolice, si asezarea acestuia pe tronul lmparatului Iisus Hristos al Bisericii vazute.
Infailibilitatea este o calitate si o funcţie divino-umană naturală doar a Bisericii, si numai a Bisericii ca Trup divino-uman al lui Hristos, al cărui Cap veşnic este cel de-al doilea Ipostas al Preasfintei si de viata facatoarei Treimi, Dumnezeul-Om, Domnul si Imparatul nostru Iisus Hristos.
În realitate insa, prin decretarea dogmei catolice despre infailibilitatea papei, acesta a fost declarat el insusi Biserică, şi papa-om a luat locul Dumnezeului-Om, precum Lucifer cu ceata lui in dorinta de a se aseza peste scaunul Sfintei Treimi.
Dogma aceasta este erezia de fond si infricosatoare a catolicismului, o revoltă fără precedent împotriva Dumnezeului-Om Iisus Hristos, este chiar preambulul sau preinchipuirea intronarii antihristice chiar de catre Biserica.
Putem conveni astazi ca a patra mare alunecare si inspaimantatoare cadere a omenirii este chiar suma existentei tuturor ereziilor adunate in miscarea ecumenista satanico-antihristica, deschizatoarea portilor iadului celor care bat in acestea prin desartul si inselatorul cuvant propovaduit in numele dragostei crestine cu viclenie diabolica de acele fete bisericesti vandute diavolului.
Cazanul in clocot al ecumenismului de astazi, asezat deasupra focului gandirii luciferice de sorginte protestanta si neoprotestanta, a francmasoneriei mondiale infiltrata in bisericile ecumeniste (si nu numai) unde sunt adunate si mixate toate lepadaturile pamantului, schismele si ereziile de la inceputuri si pana astazi, este fara indoiala semnul premergator si vazut al caderii definitive a omenirii in proorocita Apostazie globala, generatoare a pasilor accelerati si pierzatori spre implinirea Apocalipsei Sfantului Apostol si Evanghelist Ioan.
Bisericile ( !?) de astazi-covarsitoare majoritate-au subtiat sau chiar suprimat mostenirea Patristica sub dementa justificarii aducerii Bisericii la realitatea contemporana, a dragostei interconfesionale, a evolutiei unei societati in involutie si descompunere care se vrea o bagheta peste vointa dumnezeirii !
Vedem astazi pretutindeni gandirea luciferica a evreo-masonilor-satanisti adusa din profunzimea intunericului adancului de slavitorii lui Antihrist, care fara opozitie concreta macar din partea Bisericii Ortodoxe, in toata libertatea si nelegiuirea zidesc edificiul pierzarii omului, avand ca instrumente ticaloase, infame, tradatoare, si capii unor Biserici Ortodoxe cu "pretentii traditionaliste", primii purtatori ai vinovatiei tradarii si neascultarii in fata Imparatului si Domnului nostru Iisus Hristos.
Magnatii evreo-masoni sionisti, cu ghearele bine infipte in controlul absolut al parghiilor puterii financiare, economice, politice, mass-media, religioase, opereaza fara restrictie la sistemul mondial luciferic francmasonic-antihristic al globalizarii, in conivanta si cu unii dintre prelatii Bisericii Ortodoxe care isi duc pasii nemerniciei pe urmele tradarii lui Iuda !
Sunt inscenate astazi atentate, virusi de productie la comanda si raspanditi in lume, boli provocate spre o psihoza generala, interdictia unor metode de tratament clasic pentru boli zise incurabile doar pentru protejarea sistemului farmaceutic actual cu beneficii enorme in dauna sanatatii individului, crize financiare declansate de bancherii evreo-masoni-antihristi si acolitii lor ce impun indatorarea statelor pentru un control ulterior absolut, de gruparea obscura satanista-francmasonica Bilderberg cu gherarele otravite si infipte peste intreaga omenire, declansarea unor razboaie inutile doar cu scop strategic si de suprematie a Americii, UE si NATO, aflate de asemenea sub controlul evreilor sionisti care conduc diabolic lumea, spre inrobirea generala si impunerea semnului antihristic fiecarui individ spre pierzarea vesnica.
Uniunea Europeana, in structura ei politica, administrativa legislativa si executiva, este dominata numeric si sub aspectul controlului absolut al puterii de catre magnatii evrei sionisti francmasoni, de grupul satanist Bilderberg ce controleaza impune si filtreaza din umbra discretionar intreaga putere politica si financiar-economica a lumii contemporane, si alte organizatii masonice cu ramificatii mondiale, care sub ochii nostri ridica astazi un al treilea Imperiu luciferic al evreo-masonilor sionisti, pentru un control absolut-totalitar al fiecarui individ in viitor pe motivatii strict obscure.
Biserica, ce a fost totalmente desconsiderata si exclusa din constructia demoniaca a UE, ne duce cu gandul la cuvantul Mantuitorului ce trebuie sa ne reaminteasca de neputinta infaptuirii oricarui lucru bun fara ajutorul lui Hristos, iar cea ce se face fara Hristos de la diavol este, Biserica uitand insa de Dumnezeu, sustine chiar lucrarea antihristica francmasonica globala !
SUA si UE, prin puterea lor politica, militara si financiar-economica, sunt cele doua brate ale Satanei cu gheare de fier bine ascutite ale NATO in slujba francmasoneriei mondiale controlata de evreo-sionistii ce pregatesc calea inscaunarii mult asteptatului si doritului mesia. (a se citi antihrist)
Nebunia evreo-sionisto-masonica angrenata in globalizarea politica si religioasa poate gasi o explicatie a acestei ratiuni cu radacini luciferice, insa nu si actul tradarii Bisericii lui Hristos chiar din interiorul Acesteia de catre inaltii prelati cazuti prin francmasonerie in vizibila apostazie spre bucuria diavolului.
Cei mai multi dintre pastorii de astazi stau sub greutatea vinovatiei in fata lui Dumnezeu si a poporului credincios, impovarati de slugarnicia fidela catre Cezarul timpului premergator Antihristului, invatatura lor devenind pseudo invatatura, imbracandu-se in vesmintele pseudo-pastorilor.
Constienti de abominabila ratacire a blestematei, ereticei, schismaticei si ecumenistei Patriarhii moscovite inca din 1961, anul acesta un grup de credinciosi si duhovnici din Mitropolia Moldovei, s-au adresat in scris Patriarhului Kiril de la Moscova pentru a-l convinge sa se trezeasca din agonia sa luciferica cu nuante de apostazie bine conturate.

Citirea si vizionarea clipurilor de pe pagina trebuie sa fie pricina de meditatie si pentru pastorii nostri care au pangarit Biserica si cele sfinte prin coliturghisirea si impreuna-impartasirea cu apostatii de la Kisinau si Moscova, ce formeaza impreuna un singur trup-cel al ecumenismului globalist satanist-masonic si antihristic-impreuna cu restul lumii pierdute in fumul slujitor Satanei !
Revista Mitropoliei Slatioara, cu indreptatire ridica sabia cuvantului peste apostatul Patriarh Kiril si apostata Patriarhie a Moscovei, dar inexplicabila ramane in acelasi timp obscura si de neinteles hotararea Manastirii Adormirii Maicii Domnului din Bucuresti, de organizare a unei excursii si trimitere a credinciosilor nostri la rugaciune in bisericile acestui apostat cu afinitati eretice monofizite, mare admirator si inchinator catre slava lui Alah !

Cine stie insa, poate unii dintre mai-marii Bisericii noastre sedusi de amprenta serghianismului individualist-tradator si slujitor statului comunist-ateu si diavolului, incearca acum o apropiere de imaginea acestuia, argumentare fiind si dorinta subita a oficializarii Bisericii noastre fata de statul francmasonic-pagan cu interese doar lor cunoscute si bine ascunse credinciosilor.
Biserica Domnului Iisus Hristos nu are nevoie de oficializare din partea statului ateu, mai curand statul trebuie sa ceara binecuvantarea Bisericii care este insusi Iisus Hristos Imparatul si Dumnezeul nostru, stapanul a toate !
Prin viclenia unora si complicitatea altora din Sfantul Sinod, in mijlocul Bisericii noastre a fost sadit pomul pierzarii lui Adam, cu mere frumoase la vedere dar sub coaja avand samburele otravit al schismei, ereziei, ecumenismului, cripto-ecumenismului, serghianismului, minciunii, inselatoriei, fatarniciei, dezinformarii, autoproclamarii sfinteniei, mandriei, slavei desarte, ce au fost intinse cu inselaciune credinciosilor in dispretul indepartarii de Dumnezeu si nadejdea mantuirii precum odinioara soaptele vicleniei caderii intaiului zidit !!!
Nu este blasfemie mai suparatoare decat sa vezi Sfanta Evanghelie a Mântuitorului Iisus Hristos purtata de cei fara Dumnezeu care prin dansurile lor pagane si fumul puturos ce-i acompaniaza, s-au strecurat la varful slujirii cu "ortodocsii" (!?) din dorinta purificarii si sfintirii inaltelor fete bisericesti ortodoxe, numite fara temei si "crestine" inaintea concelebrarilor tribale !
Aici a ajuns Sfanta si frumoasa Ortodoxie, Sfanta Biserica a lui Iisus Hristos, Mireasa Sa, la impreuna-slujire cu triburile pagane, la dansurile si desfranarile dracesti ale acestora din care isi au inspiratia rokerii laudatori ai Satanei, sub fumul tribal-satanic ce invaluie spurcatul Consiliu Mondial al Bisericilor, trupul vazut al diavolului in Biserica ecumenista !
Cu acest Babilon spurcat si satanic al timpului modern, pastorii BOSV din Romania au slujit si s-au impartasit, au prihanit si desconsiderat propria marturisire de credinta ce este doar fatarnicie pentru ochii lumii, ducand Mireasa Imparatului Iisus Hristos spre desfranare cu toata paganatatea lumii, ignorand ca gravitatea acestor devieri anticrestine, antiortodoxe, potrivnice si canoanelor, se masoara in faptele concret savarsite ce vor fi spre judecata si infricosatoare osanda a vinovatilor.
Citez din ecleziologia BOSV din Romania :
Respingem erezia ecumenismului
Sfintele Canoane ale Bisericii Ortodoxe opresc rugăciunea în comun cu ereticii şi schismaticii (prin can. 10, 11, 45, 65 ale Sfinţilor Apostoli, can. 6, 9, 32 de la Laodiceea). Pentru aceasta, nici noi, Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi din România, nu primim nici un fel de împreună-slujire; nu săvârşim nici una din cele Şapte Taine ale Bisericii - nici ierurgii şi nicio altă lucrare duhovnicească -, cu adepţii şi reprezentanţii ecumenismului contemporan.
Marturisire de credinta minciunoasa si blasfemie aruncata peste intreaga suflare din Biserica, adusa la necinstire si pangarire de insasi membrii Sfantului Sinod prin impreuna-slujirea cu ecumenistii de stil nou, cu ecumenista Mitropolie a Moldovei ce formeaza un sigur trup cu apostatii de la Moscova si cu toti ceilalti membri din CEB si CMB, ce nu sunt decat infatisarea fizica hidoasa a Satanei in asteptarea intronarii Antihristului !
Daca ecleziologia BOSV din Romania respinge orice lucrare duhovniceasca cu ecumenismul contemporan, rog Sfantul Sinod sa-si faca cunoscuta pozitia absolut contradictorie cu propriile marturisiri de credinta, si sa prezinte poporului credincios motivele slujirii cu ecumenistii din Apostata si blestemata Patriarhie Rusa si cu cei din Biserica stilului nou ce au primit laude chiar de la varful Bisericii noastre in predica, reducand trairea Bisericii noastre la marturisiri devenite vulgar fatarnicie, facand si un triumf bine disimulat din nerespectarea elementarelor invataturi primare ale adevaratei trairi crestin-ortodoxe a Sfintilor Parinti !
Invitatia corului Patriarhiei Romane la slujire in Manastirea Adormirii Maicii Domnului din Bucuresti acum cativa ani la sarbatoarea hramului, multumirile accentuate ale IPSM Vlasie la predica, presupune nu o respingere a ecumenismului, nu o respingere a stilului nou, nu o respingere a ereziilor si schismelor, ci dimpotriva, relatii destul de amicale si complice cu dealul Patriarhiei lui Daniel, inca din vremea cand acesta isi pregatea la Iasi bagajul masonic cu cap de mort ce l-a insotit la Bucuresti !
Dublata de asocierea comuniunii cu schismaticul si ereziarhul Sinod in Rezistenta, avem toata panorama nerespectarii canoanelor mentionate, a fatarniciei intinsa dincolo de ridicol, intr-un efort de vinovatie evidenta a impingerii Bisericii si credinciosilor spre pierzare, acesta este bilantul actual al unei pastoriri potrivnice insasi propriei ecleziologii si mantuirii credinciosilor, actele jefuirii Bisericii de cele sfinte fiind savarsite cu tot dispretul de o ierarhie ratacita, decazuta, in fata sarmanului popor credincios mintit, prostit si umilit !Ecumenismul contemporan are drept scop relativizarea, minimalizarea şi anularea adevărului Ortodoxiei mântuitoare, ierarhii Bisericii noastre facandu-se partasi acestei cauze ce serveste inaltarii turnului babilonic satanic care se ridica falnic sub ochii nostri astazi spre pierzare.
Unii ca aceştia cad sub anatemele Sfinţilor Părinţi, îndreptate împotriva ereticilor care falsificau dogmele Bisericii şi necinsteau rânduiala cea dreaptă a Sfintelor Canoane ale Bisericii.
Cei care se alatura ecumenismului chiar numai in slujire, pot fi asemanati cu Iuda care l-a vandut pe Hristos, si atunci de ce PS Arhierei ati indraznit nelegiuirea impreuna-rugaciunii si impreuna-impartasirii cu acesti tradatori ai Mantuitorului Iisus Hristos facandu-va vinovati de blasfemie si tradare fata de Dumnezeu si poporul ce va priveste cu ingrozire faptele nesabuintei !?
De ce umblati pe cai straine Mantuitorului Hristos si tineti credinciosii sub minciuna si inselatorie, respectati macar propria eclesiologie, propria marturisire de credinta, propriile hotarari sinodale pe care le-ati facut asternut picioarelor cu nonsalanta fariseica spre distrugerea Bisericii noastre !
Incetati minciuna si dezinteresul la varful Bisericii, opriti-va din faptele ce ascund o vointa francmasonica prin continuarea comuniunii cu Mitropolitul Kiprian, Ambrozie, si blestematul lor sinod de rezistenta impotriva Bisericii lui Iisus Hristos, priviti cu luare aminte, responsabilitate si infricosare la sufletele impovarate de numarul anilor ce vin la Sfantul altar cu mana tremuranda si nadejde in Dumnezeu spre mantuire, pentru care veti raspunde lui Hristos.
Biserica zace bolnava pe drumul pierzarii, iar pastorii nostri masoara pamantul la brat in cardasie cu toate lepadaturile schismatice si eretice, ecumeniste si cripto-ecumeniste, hotararile Sinodului au devenit frunze de toamna in libera cadere spre descompunere, marturisirea de credinta vorba fariseica desarta, adevarul schimbat cu minciuna si minciuna in adevar, poporul desconsiderat, prostit si inselat fara rusine, redus la ascultare de neascultare, apoi cu ipocrizie personalizata, indraznim a ne considera dreptslavitori in « BISERICA cea UNA, SFANTA, SOBORNICEASCA si APOSTOLEASCA ! »
La varful BOSV din Romania, in Sinod, se persista pe continuarea abuziva a naravaselor hotarari individualiste si secrete ale arhiereilor ce traiesc intr-o lume paralela credinciosilor, de supunere a Bisericii vointelor individuale pentru implinirea actelor iresponsabile tradatoare, sfidarea credinciosilor si distrugerea din temelii a Bisericii, Mitropolitul Vlasie fiind exponentul mentinerii faradelegii in complicitate cu toti membrii Sinodului, iar cine este poate surprins de aceste afirmatii fara echivoc, sa citeasca ecleziologia afisata pe site-ul Slatioarei dar in special hotararile sinodale si respingerea ecumenismului aici, si fata in fata cu propria constiinta crestina, cu gandul la actul responsabilizarii individuale, la realitatea trairii actuale a Bisericii ce este mentinuta sub infricosatoare blesteme, fiecare sa aduca o judecata dreapta a faptelor iresponsabile ale arhiereilor care ne indeparteaza pe toti de la mantuire !
Intreb formal membrii Sfantului Sinod :
-De la inceputul pastoririi in 1992 a Mitropolitului Vlasie si pana astazi, de cate ori credinciosii Bisericii au fost asociati la intrunirile si lucrarile sinodale anuale asa cum prevede statutul de functionare si traire a Bisericii noastre !?
-De cate ori Sfantul Sinod a informat intreaga Biserica despre continutul discutiilor si a hotararilor sinodale luate in numele tuturor credinciosilor cu intentii ascunse, adesea potrivnice duhului adevarului !?
Trebuiesc adaugate inca Tezele eretice ale Mitropolitului Kiprian, anatemizarea, caterisirea, si depunerea din treapta a acestuia, apoi raspunsul Mitropolitului Vlasie afisat pe site-ui Bisericii noastre si avem un buchet cu cele mai neasteptate si rusinoase justificari in duhul minciunii de acoperire a dezastrului comuniunii noastre cu kiprianitii-ambrozitii cripto-ecumenisti, eretici si schismatici, spre necinstea celui care este chiar intâistatatorul Bisericii.
Intreg Sinodul Slatioarei este complice si partas activ la actele cu nuanta profund anticrestina, aceasta manifestare nu poate fi acceptata in Adevarata Biserica a Imparatului Iisus Hristos, iar acolo unde domneste minciuna domneste intunericul si pierzarea, Hristos fiind Adevarul si Lumina vietii, lumina si intunericul neputand sta impreuna !
Nimeni nu poate sluji la doi stapani. Caci sau va urî pe unul si va iubi pe celalalt sau va tine la unul si va nesocoti pe celalalt, nu puteti sluji lui Dumnezeu si lui Mamona (Satana) (Matei 6)
Sfantul Vasile cel Mare ne spune următoarele ca avertisment :
״Chiar dacă schismaticii s-au înşelat în lucruri ce nu sunt dogme, de vreme ce Capul Bisericii este Hristos, după cuvintele Sfântului Apostol, din care toţi membrii trăiesc şi primesc creştere spirituală, s-au depărtat singuri de armonia mădularelor Trupului şi nu mai sunt mădulare (ale acelui Trup) şi nici nu mai au harul Duhului Sfânt…”
Ce raspuns poate improviza Mitropolia Slatioara Sfantului Vasile, cand ierarhii Bisericii noastre au constiinta vinovata de schisma si erezia Sinodului in Rezistenta cu care continua prin aroganta si tacere sa pangareasca intreaga suflare a credinciosilor Bisericii noastre in duhul dispretului absolut !
Din hotararile Sfantului Sinod :
Prin Can. 3 (Soborul al-II-lea Ecumenic); Can. 7 (Sinodul al III-lea Ecumenic); Can. 1 (Sinodul al IV-lea Ecumenic), Can. 1 (Sinodul al VI-lea Ecumenic); Can. 1 (Sinodul al VII-lea Ecumenic), Sfinţii Părinţi, îi caterisesc pe cei ce „introduc sau numai acceptă scornituri în materie de credinţă” (introducerea calendarului gregorian în uzul Bisericii; schimbarea datei Paştelui din 1926 şi 1929 şi prăznuirea acestuia la aceeaşi dată cu iudeii; reducerea sau chiar anularea postului Sfinţilor Apostoli; prăznuirea marilor sărbători ale Bisericii la aceeaşi dată cu catolicii, protestanţii şi neo-protestanţii).
Infricosator este pentru Sfantul Sinod al BOSV din Romania chiar numai nerespectarea acestui pasaj in care "Sfinţii Părinţi”, îi caterisesc pe cei ce „introduc sau numai acceptă scornituri în materie de credinţă !”
Chiar prin nerespectarea propriei marturisiri de credinta, intregul Sinod se afla sub caterisire, chiar si numai pentru acceptarea scornitei marturisiri eretice a Mitropolitului Kiprian condamnata unanim, si cu care in plus va impartasiti din acelasi Sfant Potir spre pierzarea intregii noastre Biserici, doar pentru satisfactia individuala a maladivei comuniuni eretice cu Sinodul in Rezistenta !
Spirala alunecarii si degradarii Bisericii noastre a depasit ultima bariera a ratacirii, a ridicolului si hilarului, arhiereii s-au asezat fara rusine si intre Sfintii pictati pe peretii Bisericilor, invocand singuri recunoasterea virtuala a sfinteniei lor inca din aceasta viata, absolut suparator, batjocoritor, de neconceput si neconform cu Traditia iconografiei crestine si Invatatura Bisericii Ortodoxe !
Privesc cu dragoste si dorinta de mantuire credinciosii care din toata saracia lor intind banul vaduvei spre impodobirea Bisericii cu chipurile pilduitoare ale Sfintilor lui Dumnezeu, dar cu indignare si neintelegere peste indrazneala acelor arhierei care s-au asezat fara discernamant, fara rusine sau minima smerenie, chiar in mod blasfemietor intre sfintii pictati in Bisericile noastre !
Banul vaduvei, al saracului si a sarmanului credincios oropsit a fost adus cu dragoste la Biserica pentru pictarea Mantuitorului, a Preasfintei Sale Maici, a Sfintilor lui Dumnezeu, a celor sfinte spre slava lui Dumnezeu, si nu spre slava si pictarea arhiereilor care ajungand la extrema opusa smereniei si trairii crestine, isi atribuie singuri sfintenia in vadita contradictie chiar cu trairea lor in duhul schismei, ereziei, cripto-ecumenismului si serghianismului, fara rusine asezandu-si chipurile pe peretii Bisericilor spre uraciune si prihanire !
Mitropolia Slatioara este sub influenta metamorfozei decadentei modernismului contemporan, copie fidela a suparatoarei realitati din alte biserici cu precedentul pictarii episcopilor inca in viata intr-un élan al mandriei, penibil si lipsit de traire sau umilinta crestina, inspirata poate si de modelul pictarii de insusi Mitropolitul Kiprian a propriei sale icoane, schismatic, eretic, depus din treapta si cripto-ecumenist fiind, nimic nu-l impiedica sa se adauge fara rusine singur intre Sfintii Biserici Ortodoxe chiar din aceasta viata.
Intr-o ratacire mereu accentuata si o tacere acuzatoare, arhiereii Bisericii noastre au ingropat in profunzimea pamantului Talantii duhovnicesti mosteniti de la Sfantul Glicherie, preferand zornaiala argintilor tradatori prin care in duhul minciunii, inselaciunii, schismei, ereziei, serghianismului, cripto-ecumenismului, inalta rugaciuni zadarnice cu cei din trupul Satanei, si se impartasesc spre a lor pierzare impreuna cu tot clerul, dar si a poporului care cu vinovatie prefera tacerea in fata tradarii lui Hristos a ierarhilor nostri !
Biserica Ortodoxa de Stil Vechi din Romania exista astazi numai si numai datorita trairii cu sfintenie a Ortodoxiei de catre Sfantul Ierarh Glicherie ce s-a opus impreuna cu adevaratii credinciosi schimbarii calendarului, iar arhiereii de astazi facand asternut picioarelor ostenelile celor trecuti la viata vesnica, nu ezita sa pangareasca sfintenia Bisericii prin slujire chiar cu stilul nou, cu lepadaturile uraciunii schismatice eretice si ecumeniste contemporane !
Nu va fi un risc sa ma repet, asum la modul absolut responsabilitatea prezentarii realitatii insuportabile din BOSV din Romania, provocata chiar de membrii Sfantului Sinod ce poarta in plen si individual extrem de impovaratoarea vinovatie a complicitatii distrugerii Bisericii lasata noua mostenire de Sfantul Glicherie, prin tradarea Adevaratei Ortodoxii in cârdasie cu schismaticii, ereticii, ecumenistii, cripto-ecumenistii si serghianistii, pentru care le cer insistent sa se exprime in fata poporului cu glasul adevarului caruia trebuie sa-i dea socoteala pentru toate actele anticanonice, anticrestine, si afrontul adus intregii comunitati crestine a Bisericii tinuta sub minciuna cu viclenie, inselata, desconsiderata si indepartata in mod voit de la mantuire !

Când Biserica lui Hristos este necinstita trebuie sa ai frica de tacere, iar adevarul sa fie painea cea de toate zilele.

Aurel B.

Aurel B.
Vizitator


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum